21/01/2022

24 uurs zorg iets voor jou?

1 min read
24 uurs zorg

Ben jij op een oudere leeftijd of ben je niet helemaal in staat om alles zelf te doen? Dan is het goed om te denken over 24 uurs zorg aan huis. Je kan er natuurlijk voor kiezen om op oudere leeftijd te kiezen voor een bejaardentehuis waar hulp 24 uur aanwezig is. Maar wil jij graag in je eigen huis blijven wonen maar merk je dat je wel wat hulp kunt gebruiken? Dan is het goed om contact op te nemen met ZorgCompaan. Zij helpen jou met zorg bij jouw eigen huis. Ze kunnen je helpen met verschillende dingen:

Verpleging

Ben jij ziek of fysiek niet meer zoals in de jonge jaren maar wil je toch hulp? Dat kan ook thuis! Er kan een verpleger bij jou langskomen die helpt met jou gesteldheid en ziektes. 

24 uurs zorg

Verzorging

Ben je niet meer in staat om zelf te douchen en je persoonlijke onderhoud te doen? Dan heb je verplegers die jouw kunnen helpen met douchen, schoonmaken en het ondersteunen en begeleiden van jou en je huis. 

Activiteiten

De mensen kunnen jou ook 24 uurs zorg bieden maar ze kunnen ook leuke dingen met je doen. Kom je sociaal contact te kort? Dan kan je ook kijken voor activiteiten zoals gezellig wandelen of ontspanning. De werknemers zijn ook altijd in voor een leuk gesprek. 

Ben jij benieuwd naar 24 uurs zorg? En heb jij vragen over deze manier van zorg? Neem dan een kijkje op de site. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *