30/11/2021

Frisser en jonger

1 min read
facelift

We kunnen er helaas niet omheen dat we allemaal ouder worden, bij de een is dit niet heel erg zichtbaar en bij de ander wel. Natuurlijk willen we er allemaal jonger uitzien, maar het kan ook gevolgen hebben voor je uitdrukking. Soms zien mensen er somber uit terwijl dit niet zo is, door een bepaalde staat van de huid en de ogen kan dit voorkomen. Wil je er weer jonger en frisser uitzien, dan kun je dit door middel van een facelift bereiken. Je gezichtshuid wordt weer glad getrokken waardoor je weer jonger oogt.

facelift

Complete behandeling

Wanneer je aan een facelift denkt, dan denk je in de meeste gevallen aan een complete lift van het gezicht. Het gelaat wordt hierbij van de hals tot de haargrens gelift, het heeft effect op de huid van de hals, je voorhoofd, de wangen en de kaaklijn. De spier, huid en bindweefsels worden gecorrigeerd, dit wordt aangespannen in de richting van de haarlijn. De huid die teveel is wordt weggesneden en de wond wordt weer mooi gehecht.

Andere behandelingen

Nadat je een facelift hebt laten doen, kun je ook nog aanvullende behandelingen laten doen. Een ooglidcorrectie zorgt er bijvoorbeeld voor dat je er niet zo vermoeid uitziet, bij de meeste technieken wordt het voorhoofd niet gelift. Ook wanneer je rimpels rond de hals hebt, of bij de ogen kunnen deze met een eenvoudige ingreep worden verholpen. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van fillers om het volume aan te passen.

Meer verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *