Maximaal comfort voor je gehoor

Maximaal comfort voor je gehoor

01/07/2020 Uit Door Redactie

Wist je dat een onzichtbaar gehoorapparaat het ultieme comfort is als je matige of ernstige hoorproblemen hebt? Met het apparaat hoor je net zo alsof je geen probleem hebt, dit komt omdat het hoortoestel in de gehoorgang van je oor zit. De geluiden worden op dezelfde manier opgevangen als iemand die geen apparaat gebruikt. Daar komt nog bij dat het apparaat een aantal unieke eigenschappen heeft die je bij een ander toestel niet terugvindt. Het is voor veel mensen een geheel nieuwe ervaring om deze te gebruiken.

onzichtbaar gehoorapparaat

Wat is er zo anders aan het apparaat?

Met een onzichtbaar gehoorapparaat heb je de nieuwste technologie op het gebied van hoortoestellen. Waar je de normale toestellen in de nacht uit moet doen, onder de douche niet kan dragen, en bij sporten zijn ze niet comfortabel. Bij deze nieuwe toestellen is dit geheel anders, 24 uur per dag kun je het toestel in je oor houden. Slapen, sporten en onder de douche gaan vormt geen enkel probleem, het enige wanneer je hem uit moet doen is na maximaal 120 dagen of eerder als de batterijen leeg zijn.

onzichtbaar gehoorapparaat
Hearing aid. The choice of hearing aid, hearing care professional. Artificial human ear model. Human ear. Ear model. A model of the ear for elementary science classes.

Perfect natuurlijk helder geluid

Het geluid wat uit het onzichtbaar gehoorapparaat bij je naar binnen komt is een zeer helder en natuurlijk geluid. Waar je ook bent, met dit stukje technologie heb je niet meer door dat je minder hoort dan een ander. Welke omgeving ook, of dit nu een vergadering is of een drukke verjaardag van familie. Ieder geluid vang je haarscherp op met het toestel. Wanneer je het toestel een tijd hebt weten we zeker dat je vergeet dat je een gehoorbeperking hebt, dat is juist wat we willen bereiken.