21/01/2022

Mondkapjes voor de beste prijzen

1 min read
mondkapjes

Voor een zeer brede en kwalitatieve assortiment aan mondkapjes ben je bij Mondkapjesimport op het juiste adres. Mondkapjesimport is een groothandel welke verschillende soorten mondkapje aanbiedt die jou beschermen. 

Mondkapjesimport verkoopt verschillende soorten mondkapje, zo is het mogelijk om een mondkapje met 3 lagen te nemen of een mondkapje met zelfs 5 lagen. Een mondkapje wordt per 10 stuks en per 50 stuks verkocht, zo zijn er ook beschermingen die speciaals voor in de zorg zijn en ook beschermingen voor in het dagelijkse gebruik. Alle mondkapjes voldoen aan de strenge NEN richtlijnen en zijn CE gekeurd. 

Verplicht een mondkapje nu 

Dit jaar stond de hele wereld in rep en roer vanwege COVID-19, zo ook in Nederland. Om de verspreiding te voorkomen is het vanaf 1 juni 2020 verplicht om in het openbare vervoer een mondkapje te dragen. Om goed beschermd te zijn en de wetten goed te kunnen volgen kan je je bescherming vanaf nu gemakkelijk en snel via Mondkapjesimport.nl. De mondkapjes worden via betrouwbare leveranciers vanuit China besteld. 

contact

Heb je meer vragen over de mond kapjes of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met Mondkapjesimport.nl