21/01/2022

Tip voor een goede fysio Zoetermeer

2 min read
spark-fysiotherapie-logo

Heb jij erg last van lichamelijke klachten en wil je graag eindelijk herstellen? Dan ben je bij fysio Zoetermeer aan het juiste adres. De fysiotherapeuten bij SPARK hebben allemaal een doel, namelijk samen met jou zorgen dat je van al je klachten af komt. Bij SPARK hebben ze een specifieke visie die ze hanteren wanneer ze je behandelen. Vanuit deze visie zijn ze erg succesvol in het behandelen van mensen, maar ook in de vervolgstap na het behandeltraject. Wat inhoud het ervoor zorgen dat de klachten niet meer terugkeren. 

Waarom kiezen voor SPARK fysio

Bij Spark fysio Zoetermeer vinden ze het aansturen van oefentherapie heel belangrijk, dit vormt dan ook een belangrijk onderdeel binnen hun visie van behandelen. Deze visie zie je ook terug in hun faciliteit. SPARK is namelijk een multidisciplinair centrum voorzien van een medisch trainingscentrum en een sportschool. Binnen het bedrijf werken fysiotherapeuten nauw samen personal trainers. Zo zijn ze in staat om iedereen erg specifiek te helpen bij klachten. Maar als bewegen het belangrijkste is, doen ze dan alleen maar oefentherapie?

Dat antwoord is nee, oefentherapie is maar een van de vele vormen die ze toepassen. Daarnaast maken ze bijvoorbeeld gebruik van cupping, myofasciale tools en medical taping ter ondersteuning van de hands-on technieken. Het is als fysiotherapeut belangrijk dat je altijd up-to-date blijft van de meest recente wetenschappelijke bevindingen. Helaas gebeurt dit in de wereld van de fysiotherapeut naar hun idee te weinig. Daarom blijven ze bij SPARK fysio Zoetermeer altijd up-to-date en zijn ze op de hoogte van de nieuwste onderzoeken.