30/11/2021

Wie moet u vragen voor hulp bij de organisatie van een uitvaart in Arnhem?

3 min read

Krijgt u te maken met het overlijden van een dierbaar persoon? Niets is zo prettig wanneer u een uitvaartondernemer in de buurt hebt wonen die begrijpt waar u mee worstelt. Iemand die begrijpt wat nodig is in deze verdrietige situatie en aanvoelt wat er gebeurt bij u en de dierbaren naast u. Wij hebben onlangs te maken gehad met een situatie waar dit nodig was en hebben gelukkig iemand kunnen vinden die ons zorgvuldig heeft kunnen begeleiden in de week nadat onze dierbare was overleden. Voor ons was het plotseling dat onze dierbare was overleden. Dit maakte dat wij op stel en sprong iets hebben moeten regelen. Omdat wij allemaal naar de woonplaats (Arnhem) van de weggevallen persoon zijn gegaan, hebben wij gezocht naar een lokale uitvaartondernemer voor een uitvaart in Arnhem. Via het internet hebben we gezocht op ‘uitvaart Arnhem’ en zo kregen wij een lijstje van bedrijven dat een uitvaart kunnen verzorgen. Wij zijn uiteindelijk op de website van ilya-uitvaartzorg.nl uitgekomen. Samen met mijn broer hebben wij deze website bekeken en we voelden dat het goed zat. Het voelde alsof dit zo had moeten zijn, we voelden beide dat de personen die op de website te vinden waren betrouwbaar over kwamen. Wij hebben meteen gebeld en kwamen in gesprek met één van de personen die wij op de website hadden zien staan. Wij werden meteen erg respectvol te woord gestaan, en er werd eigenlijk weinig doorgevraagd. Ons werd meteen voorgesteld dat ze bij ons op visite kwam en dit voelde voor ons erg persoonlijk. Kort daarna hebben we elkaar kunnen ontmoeten en toen hebben we in real life kunnen bespreken wat de situatie is en hoe de ondersteuning er uit kan zien. Zo werd ook al snel vooruit gekeken naar de uitvaart in Arnhem. We wilden namelijk wel dat de uitvaart in Arnhem plaats zou vinden, zo had hij het gewild en zo hebben wij het dus willen regelen. Er was vanalles mogelijk en dit hebben we dan ook meteen met elkaar besproken.

Een uitvaart in Arnhem, stap voor stap geregeld

Stap voor stap is met ons gekeken naar de wensen die wij hebben voorgesteld. Ook werden bepaalde keuzes bewust uitgesteld en kregen we de ruimte om daar nog over na te denken. Omdat wij niet helder hadden hoe de tijd verliep, hield de uitvaartzorg de grote lijnen in de gaten zodat alles op tijd zou zijn voor de uitvaart. Na veel werken hebben wij uiteindelijk een uitvaart kunnen organiseren waar iedereen steun uit heeft kunnen halen. Ook gezien de corona maatregelen die er op dat moment golden vonden wij allen dat hier op een goede en respectvolle manier rekening me werd gehouden. Wij hebben een hele waardige uitvaart in Arnhem kunnen beleven.

Heeft u ook te maken met een sterfgeval in uw nabije omgeving?


Wanneer u helaas ook te maken krijgt met een sterfgeval in uw omgeving, en u een goede uitvaart in Arnhem wilt organiseren, gaat u dan eens:

  • Naar de website ilya-uitvaartzorg.nl
  • Kijk welke persoon u het meeste aanspreekt, de gezichten zijn tenslotte te vinden op de website
  • Overweeg om de uitvaart in Arnhem te laten verzorgen door de mensen van ilya-uitvaartzorg

Wij zijn ontzettend tevreden met de zorg die we hebben gekregen van deze uitvaartzorg en hopen dat u ook goed geholpen zult zijn wanneer u goede uitvaartzorg nodig heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *