29/11/2021

Wordt weer jezelf

2 min read

Als jij helemaal lekker in je vel zit en gezond bent, mag je jezelf gelukkig prijzen. Dit geldt zeker niet voor iedereen. Veel mensen gaan door het leven zonder geluk, met een minder gezondheid, emotionele schade of iets anders. Uiteraard kunnen hulpverleners enige zorg bieden of de pijn verlichten, maar jij bent zelf het allerbelangrijkst in dit proces. Het kan zijn dat jij ook problemen hebt door een nare situatie in het leven of een andere oorzaak. Praktijk Rozenhage is er voor jou om je te helpen het beste hiermee om te gaan.

Bij onze praktijk geven we je de kans om met ons in gesprek te gaan. Bij ons kan je helemaal jezelf zijn en volledig openstellen. Bij onze praktijk zijn er staan er verschillende medewerkers voor je klaar. Je krijgt voornamelijk te maken met psychosociale therapeuten die zowel kinderen als volwassen begeleiden bij hun problemen en op zoek gaan naar de oorzaak. Vervolgens worden deze problemen zo goed mogelijk behandeld en proberen we dit samen onder controle te krijgen. We gaan gezamenlijk op zoeken naar de dieperliggende problemen, zo krijgen we inzicht in bepaalde situaties, problemen waarmee je vastloopt en proberen we de rust terug te brengen. Rust is een van de belangrijkste factoren die men helpt met stress.

Wij hanteren diverse methoden, zodat we meerdere soorten situaties kunnen handhaven. Er zijn verschillen manieren, stromingen, therapieën en andere mogelijkheden. Heeft u wel eens gehoord van psychosynthese? Dit is een stroming waarin ze inhoudelijk op je ingaan. Het antwoord op vragen, zoals: wie ben jij? Wat doe je voornamelijk? Wat maakt je gelukkig? Wat zijn je beweegredenen? Via deze manier komen we er achter hoe jij in elkaar steekt en waarom je bepaalde handelingen verricht. Meer informatie over hoe wij te werk gaan? Kijk dan op deze website: https://www.praktijkrozenhage.nl/